038-33 12 000

Paraveterinair Annemarie Pel

Al op jonge leeftijd was het duidelijk dat m ijn liefde voor dieren groot was. De keuze voor mijn opleiding aan de Middelbare Agrarische School voor Dierverzorging in Barneveld verbaasde mijn ouders dan ook niet. In 1993 heb ik die opleiding met succes afgerond en ben ik verhuid=sd naar het westen van het land, alwaar ik een aantal jaar als paraveterinaair dierenartsassistente werkzaam ben geweest.
Daarna ben ik bedrijfsleider geweest in een dierenspeciaalzaak. In de winkel bleek dat kletsen me goed afging. Ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als vertegenwoordiger voor IAMS (premium honden en kattenvoer). Voor dat werk bezocht ik met veel plezier asiels, pensions en honden- en katten-fokkers.
In 2001 besloot ik het over een andere boeg te gooien en wilde "iets voor mezelf", en ben de opleiding voor het toiletteren van alle (ras)honden gaan volgen. In 2002 heb ik mijn examen gehaald en ben een eigen hondentrimsalon in Heemskerk begonnen. Mijn specialisatie is het show trimmen van de retriever (Flatcoated- en Golden Retriever). Nadat ik in 2007 verhuisd ben naar Zwolle heb ik mijn salon in mei 2008 in Zwolle geopend. Eind 2012 ben ik als zwangerschap verlof vervangster gekomen bij dierenartspraktijk Bolwerk en hier ben ik gebleven en werk nu met veel plezier elke woensdag ochtend.

paraveterinair Annemarie Pel